Gebruikersregistratie (Stap 1 van 2)

Registratie op deze site website is vrijwillig en is UITSLUITEND noodzakelijk wanneer u foto en videomateriaal wilt bestellen. Uw persoonsgegevens worden opgeslagen om bestellingen te kunnen vastleggen, betalingen te kunnen koppelen aan uw bestelling en vervolgens de bestelling te kunnen uitleveren. Een nadere toelichting kunt u lezen op de privacy verklaring van Rijkswaterstaat.

Let op: Aanmeldingen bij het Beeldarchief moeten worden geverifieerd. Zodra uw account informatie is aangemaakt, ontvangt u een e-mail met daarin een unieke link. Door te klikken op de link in deze email (of door de link in de adresbalk van uw browser te kopiëren) komt u automatisch in het tweede deel van het registratieproces. Alle velden die met een rode pijl zijn gemarkeerd moeten ingevuld worden - (Registreren kan enkele seconden in beslag nemen. Wanneer u op de knop Registreren klikt moet u wachten tot het systeem reageert.)

De regels waaraan uw wachtwoord moet voldoen zijn de volgende: Het wachtwoord dient minimaal 7 tekens lang te zijn en moet bestaan uit een combinatie van hoofdletters en kleine letters, en minimaal 1 cijfer bevatten.

Aanmaken persoonlijk profiel

(Voorwaarden)